Expertises

Grondwerk is ons werk

Wij helpen bedrijven met het aanleggen van bestrating, het leiding werk voor gas- en water distributie en de renovatie van bestaande systemen. Dit is onze passie, specialiteit en doen we zorgvuldig. Het resultaat is immers in algemeen belang, voor ons allebei.

Bestrating

In het complete leidingwerk proces mag het open halen en het dicht leggen van de bestrating niet ontbreken. Wij bieden deskundig advies en werken met eigen materiaal & materieel, zo zijn de communicatielijnen kort en is de kwaliteit die we leveren hoog.

 

Gas- en water distributie

Wij verzorgen het aanleggen van transportleidingen voor onder meer gas- en waterdistributie onder de grond. Hierbij kan het gaan om nieuwbouw, vervanging of het verleggen van het leidingsysteem. Dit doen we met een specialistisch team wat beschikt over de juiste expertise en veiligheidskwalificaties.

Renovatie

Wij helpen met het renoveren of repareren van bestaande leidingsystemen. Hierbij kan het gaan om advies of het realiseren. Samen bespreken we het gewenste resultaat. Dit kan gaan om het vervangen van het huidige systeem, het omleggen of het vergroten van capaciteit.

Grondwerk

Bestrating

Gas- en water distributie

Renovatie

©2024 LeidingBouw Zeeland alle rechten voorbehouden | Privacybeleid - Ontwerp & realisatie Buro Cinq